Monday, February 13, 2017

Gazpacho Soup

"Dear ladies! A gazpacho — a dish of Spanish cuisine. In hot summer day serve it cold!"



Іngredients


Celery stalk — 60 g
Fresh tomatoes — 4 pieces.
Cucumbers — 1 piece.
Onions — 0,25 pieces.
Paprika (red) — 1 piece.
Tomato juice or water (without gas) — 0,5 glass.
Lemon juice — to taste.
Garlic — 1 cloves.
Olive oil — 1,5 tablespoons.
ground black pepper — to taste.
Salt — to taste.
Oregano — to taste.
Greens — for giving.


Method


1We cut tomatoespaprika and onions randomlyThe stalk of a celery is broken by hands and we clean rigid fibers.
2The cucumber is peeledwe leave a part for ornament 1/4we cut the rest on small partsWe put all vegetables in a blender cupwe add tomato juiceolive oilgarlican oregano.
3We crush all until smoothwe add saltfreshly ground black pepper and lemon juice to tasteWe spill on plates and we decorate with a branch of a fresh basil and the cucumber cut by a small cubewe add olive oilWe serve soup cooled.

Bon appetit!

No comments:

Post a Comment